Zeilschip Vertrouwen

Zeilen met
Zeilschip Vertrouwen!

Zeilen IJsselmeer

IJsselmeer

Omdat Enkhuizen erg centraal ligt kunnen we relatief snel in alle gezellige en mooie IJsselmeer stadjes en dorpjes komen.

Dorpjes aan de Friese kust als Lemmer, Workum, Makkum of Hindeloopen zijn prima bereikbaar en hebben alle hun eigen karakter. Houdt u van pittoresk, dan is Hindeloopen erg leuk en wilt u in de avonduren lekker uit eten of in een gezellig café met uw gezelschap wat gaan drinken, dan is Lemmer een aanrader.

Aan de zuidkant, het Markermeer, is Hoorn een leuke stad om een nachtje door te brengen. In de mooie oude haven lijkt het alsof de tijd stil heeft gestaan en het gezellige centrum met vele winkels, restaurants en cafeetjes, ligt op loopafstand.

Het drukke en gezellige Volendam is voor de liefhebbers een belevenis en is goed te combineren met een bezoek aan Marken en Monnickendam.

Iets verder zuidelijk ligt Muiden, een mooie haven om een nacht door te brengen en vervolgens door te varen naar Amsterdam. Van Muiden naar Amsterdam is geen lange trip dus dat betekent dat er voldoende tijd overblijft om een gezellig dagje Amsterdam in te plannen tijdens uw reis met de Vertrouwen.
Vanuit Amsterdam is het een dag varen om weer terug te komen naar Enkhuizen, mits de wind gunstig staat.

Friesland