Zeilschip Vertrouwen

Zeilen met
Zeilschip Vertrouwen!

Wie zijn wij?

Lex & Irma bezitten de Vertrouwen vanaf begin 2013. Lex heeft van kleins af aan altijd gezeild. Van 'n kleine open zeilboot tot een tjalk zoals de Vertrouwen. Lex heeft van 1986-1996 gecharterd met z'n vorige schip, de Hagenaar Johanna Maria. Het zeilen is Lex z'n grote passie. Lex heeft naast het varen altijd gewerkt in de jeugdhulpverlening.

Irma heeft voordat ze met Lex op de Vertrouwen ging zeilen, gezeild op kleine schepen. Eenmaal op de Vertrouwen gewend, is ze helemaal enthousiast over t varen met een grote platbodem. Ze geniet van het zwervende leven op het water en is een warme gastvrouw die de gasten enthousiasmeert om mee te helpen om samen de Vertrouwen te zeilen. Irma heeft tot 2013 in de jeugdhulpverlening gewerkt en werkt tijdens de winter maanden met jongeren en met mensen met psychiatrische problematiek of met mensen met een verstandelijke beperking.

De afgelopen jaren hebben Lex & Irma de Vertrouwen met veel liefde en aandacht gerenoveerd en verbeterd tot een comfortabel en super zeilend zeilschip.

Sinds januari 2017 hebben ze Dobber aan boord. Deze vrolijke Labradoodle gaat gezellig mee op zeilavontuur. Dobber verhaart niet en is hypoallergeen.